Apple запустила новий сервіс для iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На офіційному сайті компанії з’явився спеціальний розділ, в якому можна подивитися на поєднання різних кольорів нових смартфонів і аксесуарів для них.

Сайт називається «Студія iPhone 12» – це сторінка для мобільних пристроїв, на якій можна подивитися всі варіанти нових смартфонів Apple і аксесуари для них.

Віртуальна студія працює, як конструктор – потрібно вибрати модель і колір смартфона, чохол і додатково підібрати чохол-гаманець. Після примірки смартфон можна відразу ж замовити разом з аксесуарами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином Apple хоче показати нові аксесуари з лінійки MagSafe, які кріпляться до кришки айфона на магнітах. Наприклад, в чохол-гаманець можна покласти свої банківські карти або пропуск і носити завжди з собою разом зі смартфоном.

Щоправда, з цим магнітом є велика проблема – фірмовий чохол-гаманець за $59 постійно злітає, якщо спробувати засунути його в кишеню. А ще магнітна зарядка MagSafe залишає круглі відмітини на чохлах.

В Україні iPhone 12 і 12 Pro вже продаються, а маленький 12 mini і величезний 12 Pro Max доступні для попереднього замовлення. Цього року ціна на нові айфони починається від 31 тисячі гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.