Розкрито нові подробиці флагманської лінійки OnePlus 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередніми даними, компанія OnePlus представить нове покоління флагманських смартфонів на початку весни 2021 року, але вже зараз інсайдерам стала доступна нова порція інформації про новинки. Очікується, що серія OnePlus 9 включатиме відразу три нових смартфона з просунутими технічними характеристиками.

Схоже, що всі три смартфона в лінійці OnePlus 9 будуть побудовані на базі 5-нанометровій платформи Snapdragon 875, презентація якої відбудеться на початку грудня 2020 року. Також інсайдери вказують на використання виробником дисплеїв з частотою оновлення 144 Гц.

Згідно зі звітом одного з мережевих інформаторів, які розмістили повідомлення у китайській соціальній мережі Weibo, OnePlus 9 отримає водо- й пилу захист класу IP68. Примітно, що виробник планує оснастити всі пристрої підтримкою швидкої провідний зарядки потужністю до 65 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За замовчуванням смартфони серії OnePlus 9 будуть поставлятися з попередньо встановленою операційною системою Android 11, модулем Wi-Fi 6 і підтримкою мереж п’ятого покоління 5G. У внутрішніх документах регуляторів, за повідомленням інсайдерів, базова версія OnePlus 9 фігурує під модельним номером LE2110, а ось Pro-модифікація представлена ​​відразу трьома моделями – LE2117, LE2119 і LE2120, які будуть незначно відрізнятися технічними характеристиками в залежності від регіону продажів. Також була помічена і ще одна новинка з номером LE2127, інформації про яку поки немає.

Очікується, що презентація флагманської серії OnePlus 9 відбудеться в березні 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.