Перші фото Samsung Galaxy S21 Ultra в прозорому чохлі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер опублікував якісні зображення Samsung Galaxy S21 Ultra в прозорому силіконовому чохлі. Стало відомо, що смартфон може вийти під назвою Samsung Galaxy S30 Ultra, судячи з підпису на одній з картинок. Як ми вже повідомляли, виробники чохлів отримують інформацію про підсумковий дизайн новинок до анонса, щоб встигнути підготувати достатню кількість аксесуарів до моменту появи смартфонів у продажі. Тому зображення смартфонів в чохлах з’являються до анонса.

Судячи з цих зображень, смартфон отримав врізану в центральну верхню частину екрану фронтальну камеру невеликого діаметру. В основній камері використовуються чотири датчика зображення. На правій частині смартфона розташовуються кнопки включення і регулювання гучності. Внизу видно отвір для динаміка і роз’єм USB-C, на верхній частині смартфона розташовуються отвори для мікрофонів.

Відомий інсайдер Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, повідомив, що в Samsung Galaxy S21 Ultra буде використовуватися датчик зображення Samsung ISOCELL HM3 з технологією ISOCELL 2.0. Ця технологія запропонує підвищену світлочутливість в порівнянні з технологією ISOCELL Plus, яка використовується в датчику ISOCELL HM2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.