Xiaomi розповідає, як вимкнути рекламу в MIUI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні на офіційній сторінці компанії Xiaomi в китайській соціальній мережі Weibo було опубліковано керівництво, яке дозволить значно зменшити розмір реклами у фірмовій оболонці MIUI для смартфонів Xiaomi і Redmi.

Останнім часом багато користувачів Xiaomi повідомляють, що кількість реклами в MIUI поступово збільшується. Представники команди розробників MIUI заявили, що хороша реклама корисна як для бізнесу, так і для користувачів. Однак вони розуміють, що далеко не всі люблять рекламу, тому пішли на зустріч користувачам.

По-перше, потрібно дати команду «Close system advertisement» голосовому помічнику Xiao Ai. По-друге, знайти в налаштуваннях Advertising Service і закрити його. Користувачі можуть відключити рекламу в налаштуваннях магазину додатків, в сервісі прогнозу погоди, в календарі і фірмовому браузері Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як правило, щоб прибрати або зменшити кількість реклами, необхідно в налаштуваннях смартфона відключити параметри, що включають такі ключові слова, як «рекомендації», «рекламні акції» і «рекламні оголошення».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.