Аналітик розповів про головні відмінності iPhone 13 від попередника

Не встигла Apple випустити дванадцяту серію фірмових смартфонів, як в мережі почала з’являтися перша інформація про наступну лінійку iPhone, дебют якої відбудеться лише восени 2021-го. Авторитетний галузевої аналітик Мін-Чі Куо опублікував звіт, в якому повідомив про ключові особливості майбутніх новинок і спрогнозував їх обсяги продажів.

За словами Куо, iPhone 13 вийде на ринок в чотирьох версіях і отримає значні поліпшення камери в порівнянні з актуальними моделями. Згідно з прогнозом аналітика, надширококутним модулі камер всіх гаджетів отримають шестілінзовий об’єктив з діафрагмою f / 1.8. Для порівняння: iPhone 12 оснащений шірік з п’ятьма лінзами і світлосилою f / 2.4.

Інсайдер також стверджує, що Apple не тільки продовжить свою співпрацю з Тайванською компанією Largan по частині об’єктивів, а й збільшить обсяг закупівель у цього постачальника до 70% від загальної кількості замовлень. Крім того, вендор буде постачати американський бренд елементами VCM (Voice Coil Motor). Аналітик припускає, що продажі iPhone 13 відчутно зростуть завдяки поліпшенню камер і більшої популярності мереж 5G в наступному році.

На думку Куо, iPhone 13 може втратити фізичних портів і обзавестися дисплеєм ProMotion з частотою оновлення 120 Гц. Варто відзначити, що перевірити достовірність цієї інформації практично неможливо, оскільки до анонса нової лінійки смартфонів Apple залишається не менше десяти місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.