90% смартфонів Huawei отримають нову операційну систему: вже відома дата заміни Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ван Ченлу (Wang Chenglu), президент відділу програмного забезпечення Huawei, повідомив, що розробка мобільної версії операційної системи Hongmeng OS 2.0 просувається дуже добре. Він висловив надію на те, що в майбутньому бета-тестуванню, яке почнеться в грудні, зможуть взяти участь якомога більше розробників і простих користувачів, які допоможуть у створенні нової екосистеми Hongmeng.

Відомий в соціальних мережах китайський інсайдер Digital Chat Station дізнався, що бета-тестування мобільної версії Hongmeng OS 2.0 повинно стартувати 18 грудня. Протягом січня і лютого до бета-тестування будуть підключати все більшу кількість рядових користувачів.

Ван Ченлу додав, що більше 90% моделей смартфонів Huawei, представлених в даний час на ринку, будуть оновлені до Hongmeng. Нагадаємо, ця операційна система також буде представлена ​​на комп’ютерах, пристроях розумного будинку, побутової техніки, в автомобілях і в багатьох інших галузях. Розробка Hongmeng стартувала ще в 2016 році, при цьому темпи розробки прискорилися протягом останнього року на тлі конфлікту між США і Китаєм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.