У смартфона iPhone 12 mini рекордно маленьке «підборіддя»

Відомий в соціальних мережах технологічний інсайдер Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, опублікував креслення iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max.

Він заявив, що iPhone 12 mini отримав найменше «підборіддя» серед усіх представлених на ринку смартфонів, ширина рамки складає 3,27 мм. При цьому у всіх інших смартфонів лінійки (iPhone 12, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max) ширина нижньої рамки становить 3,47 мм.

«Насправді, я знаю, що багатьох не хвилює підборіддя, але це своєрідний показник якості екрану. У Apple в цьому плані кращий рівень, але незабаром цей рекорд може побити наступний Samsung Galaxy»

Раніше ми повідомляли, що iPhone 12 mini – це унікальний смартфон, якому не має аналогів. Компанія Apple створила новий сегмент мобільних пристроїв. Однак статистика продажів та попередніх замовлень свідчить про те, що iPhone 12 Pro та його Max-версія виявилися більш популярними, ніж iPhone 12 та iPhone 12 mini, незважаючи на більш високу вартість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.