У серію потужних смартфонів OnePlus 9 увійдуть три моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця повідомлялося, що компанія OnePlus проектує флагманські смартфони наступного покоління. Тепер мережеві джерела оприлюднили неофіційну інформацію про характеристики майбутніх пристроїв.

Проект носить кодове ім’я Lemonade, а на комерційному ринку новинки, стануть представниками сімейства OnePlus 9. Якщо вірити оприлюдненим відомостями, в серію можуть увійти три модифікації.

Зокрема, готується базова версія OnePlus 9 з шифром LE2110. Більш потужний варіант OnePlus 9 Pro фігурує під позначеннями LE2117, LE2119 і LE2120 – це можуть бути регіональні варіації одного і того ж пристрою. Нарешті, повідомляється про розробку якоїсь моделі LE2127: під цим кодом може ховатися новий представник сімейства або ж варіант OnePlus 9T.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розкриваються деякі технічні характеристики смартфонів. Їм приписують наявність потужного процесора Qualcomm Snapdragon 875, а також дисплея AMOLED з частотою оновлення 144 Гц і отвором по центру у верхній області для одинарної фронтальної камери.

Серед іншого згадані стереодинаміки, контролер NFC, корпус із захистом від вологи і пилу за стандартом IP68. Пристрої нібито отримають підтримку 40-ватної бездротової і 65-ватної провідний зарядки. Анонс очікується в першому кварталі наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.