У MIUI 12 з’явиться нова корисна функція

Розробники MIUI вводять з кожним наступним релізом нових версій прошивки ряд примітних «фішок», які здатні не тільки прикрасити інтерфейс Android, але ще і привнести чимало корисних речей.

Якраз таки про корисне нововведення і піде мова. Незабаром оболонка зможе оповіщати користувача про неправильне процесі зарядки акумулятора смартфона.

Отже, яке попереджає повідомлення надійде в разі, якщо заряджається смартфон повільніше, ніж зазвичай. При цьому користувачеві на екрані представлять практичні поради щодо усунення неполадки. Припустимо, піде пропозицію перевірити правильність підключення зарядки до смартфону або нагадування про те, що час зарядки можуть разюче скоротити нестандартні перехідники або кабелі.

Крім цього, система повідомляє користувача і про відсутність будь-яких проблем при зарядці. Тобто, буде висвітлюватися повідомлення, що зарядка відбувається в штатному режимі. Сьогодні ця опція тестується на китайських збірках прошивки і повсюдного поширення не має. В іншому, це говорить про швидке її впровадженні в усі версії MIUI 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.