Інсайдер розкрив більше подробиць про iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітик TFI Securities і, мабуть, найавторитетніший інсайдер по темі Apple Мін-Чі Куо розкрив нові подробиці про лінійку iPhone 13, яка побачить світ лише восени наступного року.

За словами Куо, iPhone 2021 року збережуть новий форм-фактор і габарити лінійки iPhone 12. При цьому, одним з нововведень Pro-лінійки iPhone 13 стане нова ультраширококутна камера з діафрагмою f / 1,8 і автофокусом (проти f / 2.4 з фіксованим фокусом в iPhone 12). Це дозволить «вічку» захоплювати більше світла і робити чіткі кадри з близької відстані.

У той же час, за даними Мін-Чі Куо, iPhone 13 і iPhone 13 Mini отримають той же «ультраширококутник», що і поточне покоління iPhone. А стандартний для всієї лінійки оновлений ульраширококутний модуль стане тільки в 2022 році з виходом iPhone 14. Також Мін-Чі Куо розповів, що в iPhone 2022 року може з’явитися перископний телефото-об’єктив, який зможе значно збільшити можливості iPhone за частиною оптичного зуму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з попередніми витоками від Куо, iPhone 13 стане першим iPhone без будь-яких роз’ємів, отримає 120-герцевий дисплей ProMotion (як в iPad Pro) і нове покоління Touch ID, яке буде інтегровано в дисплей і / або кнопку живлення. Таким чином, хоча майбутні новинки і будуть візуально відповідати дизайну iPhone 12, вони можуть поставлятися зі значними змінами в «залізі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.