OnePlus готує сюрприз. У серії OnePlus 9 буде три моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися подробиці про перспективну лінійку флагманських смартфонів OnePlus 9, які повинні вийти навесні наступного року. Як виявилося, в складі серії буде не дві, а три моделі.

Базовий OnePlus 9 проходить під позначенням LE2110, за OnePlus 9 Pro закріплено три каталожних номера – LE2117, LE2119, LE2120. Нарешті, загадкова третя модель фігурує під позначенням LE2127. Причому судячи по номеру, вона стоїть на півступеня вище OnePlus 9 Pro, що має позначитися на її характеристиках. 

Так як всі будуть побудовані на SoC Qualcomm Snapdragon 875, то LE2127 може відрізнятися від OnePlus 9 Pro, скажімо, екраном з більш високою роздільною здатністю, камерою з іншим набором датчиків і / або ємністю акумуляторної батареї. З огляду на, що у Apple, Huawei і Samsung як мінімум три моделі в топової лінійці, випуск версії, що стоїть на півступеня вище OnePlus 9 Pro, має сенс. Ось тільки як вона буде називатися?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед загальних характеристик смартфонів сімейства OnePlus 9, крім SoC Snapdragon 875, – екрани AMOLED з врізаної по центру камерою і кадрової частотою 144 Гц (їх постачальником, швидше за все, виступить Samsung), захист відповідно до ступеня IP68, наявність адаптера NFC і стереодинамиков. Очікується також підтримка провідний зарядки потужністю 65 Вт і бездротової потужністю 40 Вт. Потрібно відзначити, що наведені каталожні номери перспективних моделей OnePlus своїми літерами на початку узгоджуються з кодовим позначенням всієї лінійки – Lemonade.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.