Xiaomi готує найдешевший смартфон з 120 Гц дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі останні кілька тижнів ходить безліч чуток про продовження лінійки недорогих смартфонів Redmi Note 9. І ось, стало відомо, що Xiaomi в рамках даної серії готує свій найдешевший смартфон з 120 Гц дисплеєм.


Девайс, який отримає настільки вражаючі для своєї ціни характеристики буде називатися Redmi Note 9 High-end version, повідомляє слова інтернет-інсайдера Digital Chat Station видання Gizmochіna. За словами джерела, пристрій буде адаптувати частоту оновлення зображення на дисплеї з 30 до 120 Гц, в залежності від сценарію використання в даний момент. Також смартфон отримає отримає акумулятор ємністю 4 800 мАг і підтримку швидкої провідної зарядки на 33 Вт.

Відзначимо, що також Digital Chat Station заявив, що Redmi Note 9 High-end version отримає 6.67-дюймовий 2.5D-дисплей з вирізом в екрані під фронтальну камеру і роздільну здатність FullHD +. Основна камера девайса буде складатися з декількох модулів, головний з яких отримає роздільну здатність 108 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли саме відбудеться анонс новинки – все ще невідомо, але з огляду на те, як багато витоків про неї останнім часом, можна очікувати презентацію в найближчий час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.