Vivo привезла в Україну перший смартфон на Android 11 – Vivo V20 з 48 Мп камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто нагадати, компанія Vivo представила свій новий смартфон у вересні цього року, він отримав назву — Vivo V20. А вже зараз він добрався до полиць офіційних ритейлерів.

Ця модель вважається середнього сегменту, його офіційна вартість в Україні становить — 11 999 гривень. Проте, виробник його продає зараз з бонусом, при умові оплати картою, у подарунок дають рюкзак від Vivo.

Пристрій перший у світі отримав оновлену операційну систему Android 11 з фірмовою оболонкою FuntouchOS. Крім того, Vivo V20 — є першим в світі смартфоном з 44-х мегапіксельною фронтальною камерою. Девайс доступний в кольорах «Midnight Jazz» і «Sunset Melody».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo V20 побудований на базі однкористальної системи Snapdragon 720G, він поставляється з 8 ГБ оперативної пам’яті і флеш-пам’яттю об’ємом 128 ГБ. Також Vivo V20 оснащений 6,44-дюймовим дисплеєм AMOLED з роздільною здатністю FullHD + з краплевидним вирізом під селфі-камеру. В основній камері встановлені датчики зображення зображення роздільною здатністю 64, 8 і 2 Мп.

Смартфон оснащений акумулятором ємністю 4000 мА * год, який підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт. Крім того, в оснащення увійшов модуль NFC.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.