Без змін в дизайні та покращена камера: перші деталі анонса iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тлі сьогоднішнього відкриття попередніх замовлень на iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max, в Мережі продовжують з’являтися перші деталі про презентацію смартфон а iPhone 13, який повинен вийти в наступному році.

Сьогодні був опублікований черговий прогноз аналітичної компанії Tianfeng International, автором якого виступає знаменитий експерт по продуктах компанії Apple Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo). Аналітик стверджує, що система обробки зображень в смартфонах iPhone 13 буде істотно поліпшено. Якщо вірити джерелу, то iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max отримають надширококутні об’єктиви, що складаються з шести пластикових лінз, з діафрагмою F / 1,8 і системою автоматичного фокусування.

З чуток, Apple буде дотримуватися нової стратегії, обраної в цьому році. Тобто через рік на ринку повинні з’явитися iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max. Габарити смартфонів будуть відповідати iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. Аналітик підтверджує, що в дизайні особливих змін чекати не варто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.