Samsung прибере із комплектації дротяні навушники, проте додасть бездротові вартістю 150$

Samsung прибере із комплектації дротяні навушники, проте додасть бездротові вартістю 150$
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент, коли айфони упаковуються без будь-яких аксесуарів, Samsung хоче піти проти цієї тенденції і додати в комплект бездротові навушники.

Компанія Apple знаходиться в авангарді тенденцій, коли справа доходить до вилучення вмісту з коробки, яку споживач отримує разом з телефоном. З iPhone 12 ми отримуємо тільки керівництво з користування, наклейку (яка з якоїсь причини не розглядається компанією, як потенційне забруднення навколишнього середовища) і кабель USB-C / Lightning. Ні зарядного пристрою, ні навушників.

На жаль, схоже, що ця тенденція, хоч і менш дратує в світі Android через використання зарядних пристроїв, сумісних між різними брендами (хоча вони зазвичай не забезпечують ніякої «швидкої зарядки»), буде постійно застосовуватися. Для виробника – це чистий прибуток. Економія в три рази – на обладнанні, транспорті та зберіганні. Однак є компанії, які, якщо щось вилучають, теж щось докладають.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung прибере із комплектації дротяні навушники, проте додасть бездротові вартістю 150$

Samsung додасть бездротові навушники в наступний Galaxy S?

Згідно з інформації корейських джерел, в наступному смартфоні від Samsung Galaxy S21 ми не побачимо навушників з логотипом AKG. У будь-якій іншій ситуації експерти б розкритикували такий хід, але якщо чутки підтвердяться, можливо, Samsung зробить на даний момент єдиний розумний крок, а саме – замінить його бездротовою моделлю.

Передбачається, що це буде модель, якої поки немає на ринку (можливо, вона дебютує з телефоном на початку наступного року). З чуток, це будуть навушники Galaxy Buds Beyond, а їх вартість оцінюється в 150 доларів (приблизно 4 249 гривень). Якщо це підтвердиться, очікується, що інші компанії також почнуть додавати у свої моделі бездротові навушники в коробки.

Ключове питання одне – чи вплине це на вартість флагмана Samsung. Ми скоро дізнаємося про це.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.