Moto G9 Power з’явився у продажі за €200: акумулятор на 6000 мАг, 4 ГБ ОЗП, Snapdragon 662

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в жовтні з’явились перші чутки про те, що компанія Motorola активно працює над смартфоном середнього класу. Пристрій з кодовою назвою XT2091 інсайдери помічали в базах даних різних регуляторів, сертифікаційних бюро. Сьогодні Moto G9 Power нарешті з’явився у продажі. Новинка вже продається в країнах Європи. Офіційна вартість смартфона становить €200. Експерти прогнозують що цей смартфон здатен нав’язати гідну конкуренцію усім моделям лінійки Galaxy M від компанії Samsung.

Компанія Motorola підготувала дійсно дуже цікаву новинку. По-перше, смартфон демонструє довготривалу роботу в автономному режимі, оскільки обладнаний потужним акумулятором на 6000 мАг. По-друге, реалізована підтримка зарядки 20 Вт. Інші технічні характеристики також підкреслюють конкурентоздатність Moto G9 Power. Смартфон отримав центральний процесор Snapdragon 662 від компанії Qualcomm з 4 ГБ оперативної та 128 ГБ флеш-пам’яті.

Роздільна здатність 6,8-дюймового РК-дисплея з IPS матрицею становить 1640х720. В невеличкому отворі знаходиться 16-мегапіксельна фронтальна камера. Квадратний модуль основної камери складається з трьох датчиків (64 МП + 2 МП + 2 МП) та світлодіодного спалаху.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.