Nokia анонсує новий смартфон 9 листопада, транслюючи презентацію наживо на YouTube

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HMD Global підтвердила, що 9 листопада на YouTube відбудеться пряма трансляція, в ході якої буде офіційно буде представлено смартфон Nokia 8 V 5G UW. Інформація зі зворотним таймером була розміщена на офіційному YouTube-каналі Nokia передчасно, після чого її швидко видалили, проте відомості швидко розлетілися по Мережі.

Ймовірно, Nokia 8 V 5G UW – це перейменована версія раніше випущеного смартфона Nokia 8.3 оскільки це єдина модель з підтримкою мереж п’ятого покоління від даного виробника. Втім, також вважається, що в дизайні смартфонів, а також в характеристиках будуть реалізовані різні зміни.

Нагадаємо, Nokia 8.3 отримав центральний процесор Snapdragon 765G з модемом 5G, 6 або 8 ГБ оперативної і 64 або 128 ГБ флеш-пам’яті. Смартфон оснащений квадрокамерою з датчиками зображення роздільною здатністю: 64, 12, 2 і 2 Мп. Фронтальна камера має роздільну здатність 24 Мп. Смартфон також обладнаний 6,81-дюймовим екраном роздільною здатністю 2400х1080 пікселів. Ємність акумулятора Nokia 8.3 5G становить 4500 мАг, підтримується швидка зарядка потужністю 18 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.