Перші «живі» фото Samsung M12/F12: смартфон отримав батарею на 7000 мАг та 6,7-дюймовий дисплей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця компанія Samsung анонсувала Galaxy F41 як свій перший телефон F-серії. Останній звіт показав, що існує ще одна модель F-серії з номером SM-F127G. Очікується, що цей телефон дебютує як Galaxy F12. Авторитетний ресурс 91mobiles поділився живими зображеннями задньої панелі Galaxy F12. У звіті також були розкриті основні характеристики пристрою. На деякий ринках цей смартфон може стати частиною M-серії.

Живі знімки показали, що задня панель Galaxy F12/M12 має текстуровану поверхню з логотипом Samsung внизу. Модуль квадратної форми складається з чотирьох датчиків основної камери. Під корпусом камери є виріз для світлодіодного спалаху.

Пристрій не отримав класичного датчика для сканування відбитків пальців. Функція біометричного розпізнавання начебто вбудована під кнопку живлення, яка знаходиться на правому краю корпусу. На нижньому краю задньої панелі є вирізи для 3,5-мм аудіороз’єма, мікрофона, порта USB-C і решітки динаміка. Також є отвір для мікрофона на верхньому краю. Виріз для лотка SIM-карти начебто знаходиться на лівому краю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.