Інсайдер оприлюднив «живе» фото нового Redmi Note 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора ми повідомляли, що замість презентації нової лінійки Redmi Note 10, суббренд компанії Xiaomi анонсує ще 3 нових моделі серії Redmi Note 9. Сьогодні цю інформацію підтвердив відомий в Китаї інсайдер Digital Chat Station, який опублікував на своїх сторінках в соціальних мережах перші реальні фотографії новинки.

Новий Redmi Note 9 отримає РК-дисплей. Фішкою дизайну стане мініатюрний виріз під модуль фронтальної камери. Його діаметр становить лише 3,8 мм. Таке рішення дизайнерів допоможе суттєво збільшити корисний екранний простір. Деякі інсайдери прогнозують, що 3 нові моделі Redmi Note 9 будуть призначені виключно для китайського ринку.

Кількість модулів основної камери поки що залишається загадкою, оскільки на фото об’єктиви закриті. Інсайдер повідомляє, що в наступних моделях лінійки Redmi Note діаметр вирізу під фронтальну камеру буде поступово зменшуватися, однак це не вплине на якість зйомки. Опублікована Digital Chat Station фотографія також показує, що одна з нових моделей Redmi Note 9 буде представлена в срібному кольорі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.