Перший прототип iPhone 13 майже не відрізняється від iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер Джіоріку в своєму Twitter повідомляє про те, що були створені перші прототипи iPhone 13. Їх дизайн, як повідомляється, майже не відрізняється від iPhone 12. За його словами, новий прототип дуже схожий на останній смартфон Apple, але з «декількома додатковими нововведеннями». Цікаво, що інтегрованого в дисплей сканера відбитків пальців ми знову не побачимо. Це розчаровує, враховуючи, що Apple повернулася до Touch ID на планшеті iPad Air 4.

Однак це суперечить більш раннім звітів, в яких такі аналітики, як Мінг-Чі Куо, заявляли, що Apple випустить принаймні одну модель з Touch ID на дисплеї. Проте, якщо Джіоріку правий, iPhone 13 буде мати дизайн, аналогічний iPad Pro. Він міг би зберегти квадратний дизайн з більш плоскими краями, дисплей, розташований врівень з металевою рамою, і закруглені кути. Проте, він може піти тим самим шляхом, маючи дисплей з широкою виїмкою для розміщення датчиків FaceID і фронтальної камери.

Як ми вже знаємо, ранні звіти про iPhone 13 вказують на те, що у нього буде екран з частотою оновлення 120 Гц. Крім того, він буде використовувати дисплей LTPO (низькотемпературний полікристалічний оксид), розроблений Apple. Під капотом він, ймовірно, буде працювати від Apple A15 Bionic, виробленого TSMC, з використанням 5-нм вузла. А інсайдер Джон Проссер вже натякнув, що в майбутніх iPhone обсяг флеш-пам’яті буде становити 1 ТБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.