Samsung підготувала нову спеціальну версію смартфона Galaxy Z Fold 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перевірений інсайдер, відомий в Twitter під ніком Ice Universe, опублікував зображення нової версії смартфона Galaxy Z Fold 2, випущеної спеціально для Китаю. Повна назва новинки – Galaxy Z Fold 2 Aston Martin Limited Edition, і мова тут йде не просто про смартфон, а про цілий комплект.

З електронних пристроїв в чорній коробці з Galaxy Z Fold 2 знаходяться також розумні годинники Galaxy Watch 3. А ось бездротових навушників, як у випадку Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition, немає. Зате є яскравий захисний шкіряний чохол і атрибути фаната автомобілів Aston Martin – сорочка-поло темно-синього кольору і чорно-біла бейсболка з відповідними логотипами.

З огляду на, наскільки популярним виявився Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition, можна думати, що всі версії Galaxy Z Fold 2 Aston Martin Limited Edition швидко знайдуть своїх власників. Логотип на коробці вказує на те, що в Китаї новинка буде продаватися тільки через онлайнову майданчик TMall. У вартість туру не називається, але напевно Galaxy Z Fold 2 Aston Martin Limited Edition виявиться близьким за ціною Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.