Yahoo спільно с ZTE презентує один з найдешевших смартфонів в світі

Офіційна комерційна назва бюджетного смартфона – Yahoo Mobile ZTE Blade A3Y. Пристрій оснащений 5,45-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD 720 пікселів і співвідношенням сторін 18: 9. Дисплей має значну лицьову панель по верхньому і нижньому краях. Немає насічки.

Телефон оснащений 4-ядерним процесором MediaTek в парі з 2 ГБ оперативної пам’яті, а також флеш-пам’яттю обсягом 32 ГБ з можливістю розширення до 2 ТБ. Телефон оснащений сканером відбитків пальців. Для фотозйомки в телефоні є один 8-мегапіксельний сенсор на задній панелі, а також два світлодіодних спалахи. Задня камера і спалах розташовані вертикально в верхньому лівому кутку задньої панелі, як у випадку з подвійною чи потрійною камерою. Для Селфі на передній панелі є 5-мегапіксельний датчик зі світлодіодним спалахом.

Телефон обладнаний акумулятором ємністю 2660 мАг, але Yahoo заявляє, що в ньому є функція Smart Power, яка дозволяє працювати пристрою в автономному режимі цілий день. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 10. Однак Android не зовсім «чистий», оскільки на телефоні попередньо встановлені такі додатки Yahoo, як: Yahoo Mail, Yahoo News, Yahoo Sports, Yahoo Finance і Yahoo Weather.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.