У MIUI 12 повністю змінять дизайн інтерфейсу

Нарешті добігає кінця тривале поширення фірмової оболонки MIUI 12 на всі підтримувані смартфони Xiaomi, Redmi і Poco. І якщо нам тепер приходить в голову: що ж такого чекати в MIUI 13, то сама Xiaomi активно працює над наступним оновленням.

Так, наприклад, зараз активно ведеться розробка MIUI 12 на базі Android 10 і Android 11. Стосується це поки тільки китайського регіону, але очевидно, що з певною затримкою це прийде і глобальним користувачам пристроїв Xiaomi. До слова, вже зараз стало відомо про безліч нововведень, які випробовуються на китайських користувачів.

Напередодні Xiaomi випустила два оновлення в рамках закритого бета-тесту, які принесли істотно оновлений інтерфейс оболонки повсюдно в налаштуваннях смартфона: режим «не турбувати», «використання USB для”, акаунти і синхронізацію, управління клавіатурами. Раніше інтерфейс «використання USB для” був доступний на пристроях з Android 11, а тепер він заробив і на смартфонах з Android 10.

Повідомляється, що всі смартфони Xiaomi, які підтримують Android 11, отримають новий призначений для користувача інтерфейс. Доведеться дочекатися, коли дані нововведення прийдуть на стабільні збірки – раз, на глобальні версії – два.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я