Рейтинг смартфонів з найкращими батареями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс PhoneArena під час підбиття підсумків минулого, 2017 року, згадав головні смартфони, випущені за останні 12 місяців, щоб визначити лідера в плані автономності.

17_7e3db7da9976c6ddc892bf6fb68ad4.jpg (67.35 Kb)

Співробітники видання розробили власну методику тестування пристроїв. Вони виставляють яскравість екрана на одному і тому ж рівні за допомогою спеціального приладу, відключають повідомлення і всі зайві функції, здатні вплинути на автономність. Деякі апарати вони перевіряють двічі, якщо в ході першого випробування у них виникли питання до результатів.

Абсолютно несподівано найкращий показник автономності продемонстрував BlackBerry KEYone з акумулятором ємністю 3 505 мАг. Від одного заряду він пропрацював 12 годин і 26 хвилин. На другому місці розмістився Samsung Galaxy S8 Active, а закрив трійку лідерів Apple iPhone 8 Plus. Обидва апарати показали понад 10 годин автономної роботи.

Найгірший результат серед всіх флагманів цього року продемонстрував LG G6. Від одного заряду він пропрацював лише 6 годин і 9 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важливо зазначити, що в тесті брали участь далеко не всі випущені торік смартфони. У рейтингу представлені лише популярні моделі, доступні по всьому світу.

Джерело: finance.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.