Аналітики порахували скільки налічується активних користувачів iPhone

Аналітики порахували скільки налічується активних користувачів iPhone

Аналітична компанія Above Avalon опублікувала звіт, згідно з яким на даний момент в світі налічується більше 1 мільярда активних смартфонів iPhone.

Аналітики порахували скільки налічується активних користувачів iPhone

Показника в один мільярд компанії вдалося досягти в минулому місяці. На це Apple було потрібно 13 років з моменту виходу в 2007 році першого iPhone. І це за умови, що перша половина 2019 року для американської корпорації стала не найкращою в історії – продажі впали на 12% в порівнянні з аналогічним періодом 2018 року. Компанія реалізувала 191 мільйон iPhone, в той час як за перші шість місяців 2018 року користувачі купили 218 мільйонів смартфонів.

Також повідомляється, що Apple в IV кварталі 2021 року зможе досягти позначки в 250 мільйонів продажів в квартал. Зараз ця цифра знаходиться на позначці в 200 мільйонів. Дане твердження будується на тому факті, що компанія Apple щорічно робить своїми клієнтами 20-30 мільйонів користувачів.

У жовтні поточного року Apple представила нову лінійку смартфонів iPhone 12.

Нагадаємо, минулої п’ятниці в Україні стартувало передзамовлення на нові iPhone 12 та iPhone 12 Pro, а вже завтра, 30 жовтня стартує продаж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.