Huawei Mate 40 Pro відмінно пройшов тест на ремонт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлений на минулому тижні флагман Huawei Mate 40 Pro виявився більш ніж ремонтопрігодним. Згідно з’являтимуться в мережі відеороликів, розбирання смартфона не становить особливих труднощів, а більшість деталей легко замінити на нові, в разі їх виходу з ладу.

Конструкція смартфона модульна. Відразу за задньою кришкою знаходиться проміжна рама, на якій розташована котушка бездротової зарядки, модуль NFC і оптичний сенсор камери. Рама кріпиться до плати смартфона за допомогою декількох гвинтів і кабелю.

Відразу за проміжної рамою відкривається акумулятор, модулі камери і основна плата, куди інтегровані оперативна пам′ять і SoC Kirin 9000. Модулі основної камери і ширококутної об’єднані, і окремо кріпиться модуль телеоб’єктива.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Акумулятор кріпиться двома кабелями, які знаходяться на лівій і правій стороні, що збільшує швидкість зарядки. Окремо варто зазначити, що порт USB-C з’єднується з платою окремим кабелем, який також дуже легко замінити.

Таким чином, більшість компонентів Huawei Mate 40 Pro можна замінювати незалежно. При цьому, такі компоненти, як акумулятор, кабель або навіть модулі камери, можна замінити самостійно, при наявності потрібних інструментів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.