Стали відомі цікаві особливості iPhone 13

Стали відомі цікаві особливості iPhone 13
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники новеньких iPhone 12 ще не встигли випробувати всі можливості системи, а про 13-версії iPhone (або як вона там буде називатися) вже зараз пішли розмови. Причому джерела чуток – відомі інсайдери Джон Проссер і Сем Шеффер, які затіяли в Twitter своєрідну «перестрілку» думками щодо характеристик iPhone 13. Крім них, не менше авторитетний інформатор MacRumors розкрив подробиці щодо 5G-модуля.

https://twitter.com/jon_prosser/status/1317706726465036294?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1317706726465036294%7Ctwgr%5Eshare_3%2Ccontainerclick_1&ref_url=https%3A%2F%2Fprostomob.com%2F33995-uzhe-izvestny-interesnye-osobennosti-iphone-13

Спілкування двох блогерів, які спеціалізуються на продукції Apple, почався з твіти Шеффера, де він побажав наявність в наступному поколінні iPhone інтерфейсу USB-C, 120-Гц дисплея і поддисплейного датчика для зчитування відбитку пальця. На що розставити мітки ймовірності зголосився Проссер. За його відомостями: USB-С не варто чекати взагалі, дисплею на 120 Гц бути, а щодо появи дактилоскопічного датчика під екраном прогноз неоднозначний – 50/50.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується впровадження в американські смартфони USB-C замість Lightning розмови ходять давно. За великим рахунком, цей порт очікували побачити в iPhone 12. Однак на ділі фанатам представили в якості новинки систему MagSafe, залишивши Lightning на колишньому місці. Вона забезпечує просте бездротове з’єднання з зарядкою, а також взаємодіє з іншими аксесуарами. Більш того, інсайдер вважає, що в iPhone 13 взагалі не буде видимих ​​інтерфейсів – все через MagSafe.

Щодо 120-Гц дисплея можна помітити, що це рішення для флагманського сегмента ринку стає все більш типовим, і без якісного екрану наступному поколінню iPhone конкурувати буде складно. Ну а сканер відбитка пальця під екраном – це тренд, який також можуть підтримати купертінци.

Нинішнім iPhone 12 для зв’язку з 5G-вишками впровадили модеми Snapdragon, але не останньої модифікації – “X55 5G”. На сьогоднішній день найактуальнішим модем виробника – Snapdragon X60 5G. Саме його застосують в 13-версії «яблучного» флагмана, вважає MacRumors, грунтуючись на уривку з протоколу щодо врегулювання спору між Apple і Qualcomm. До речі, це ж угода передбачає довгострокові перспективи співпраці, аж до використання в «яблучних» гаджетах SDX65 або SDX70.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.