Samsung буде продавати дисплеї Huawei, але не все так просто

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Починаючи з 15 вересня Huawei була відключена від Samsung Display і LG Display, які постачають частина панелей, які використовуються в новій моделі Mate 40 Pro. Тепер Reuters і Elec повідомляють, що Samsung Display успішно придбала ліцензію на продаж деяких панелей китайської компанії.

Однак це не єдина перешкода – все ще не ясно, чи зможе Samsung дійсно почати поставки дисплеїв в Huawei, тому що США вимагають, щоб всі компанії, що беруть участь в ланцюжку поставок, потребували ліцензії з США.

Проблема, мабуть, пов’язана з драйвером і сенсорними ІС, використовуваними для дисплеїв, розробленими ARM. Однак ні Samsung, ні Huawei офіційно не прокоментували це питання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG Display і SK Hynix (виробник RAM і флеш-чіпів) ще не отримали ліцензії, як і Samsung Electronics (материнська компанія Samsung Display). Тим часом Huawei може закупити панелі у BOE, зростаючого виробника дисплеїв в Китаї.

Qualcomm подала заявку на отримання ліцензії на торгівлю з Huawei, але ще не отримала її. У Microsoft, Intel і AMD вже є один (що є гарною новиною для бізнесу ноутбуків компанії, хоча для смартфонів це не так багато).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.