HMD Global розкрила плани на майбутнє Nokia

В інтернеті просочився внутрішній документ з HMD Global, в якому є кілька цікавих моментів, включаючи згадку Nokia 10 – імовірного наступника Nokia 9 PureView. У документі немає подробиць про Nokia 10, а тільки згадується, що категорично заборонено обговорювати або передавати інформацію про Nokia 10.

Однак більша частина документа присвячена планам HMD щодо Nokia, як бренду на майбутнє. Звичайно, питання про вихід до трійки найбільших виробників смартфонів в найближчі 3-5 років ще не вирішене, але для цього Nokia хоче бути кращими друзями з Google.

Це не дивно, враховуючи, що Google і Qualcomm вклали трохи грошей в Nokia близько двох місяців тому. В результаті Nokia зосередиться на просуванні своїх мобільних телефонів з останніми інноваціями Google, а також спробує освоїти «пропозицію Google».

Ключовою перевагою HMD Global є те, що пристрої Nokia – це «пікселі для будь-якої цінової категорії» з чистим Android – як і припускав Google.

Як бонус в документі згадуються деякі керівні принципи, яких повинні дотримуватися майбутні заходи Nokia, і один з них – не порівнювати телефони Nokia безпосередньо з телефонами інших виробників. Ключовими ринками, на яких слід зосередитися, є Індія, Китай, Росія, Індонезія, Великобританія, Німеччина, Південна Африка, Мексика і США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.