Samsung хоче прибрати зарядні пристрої з базової комплектації своїх смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як пише авторитетне джерело з посиланням на корейські ЗМІ, компанія Samsung розглядає можливість піти по шляху Apple, який полягає в значному полегшенні комплекту поставки смартфонів: з нього можуть зникнути блок живлення і навушники. Втім, в компанії розглядають варіант, при якому навушники все-таки в коробках залишаться.

Мова поки що йде не про всі смартфони Samsung, а тільки про майбутні флагмани Galaxy S21. Причому, як повідомляється, «схуднуть» коробки абсолютно всіх моделей серії – Galaxy S21, Galaxy S21+ і Galaxy S21 Ultra.

І хоча рішення на даний момент остаточно не прийнято, але якщо Samsung все-таки наважиться на такий крок, то навряд чи його розцінять однозначно. З одного боку, компанія виробляє більше «цифрового сміття», ніж інші, хоча б тому, що в комплектах йдуть блоки потужністю 25 Вт, хоча смартфони підтримують швидку зарядку потужністю 45 Вт. Щоб значно скоротити час зарядки смартфона, користувачам так чи інакше треба купувати більш потужніший модуль зарядки. З іншого боку, компанія Samsung була в числі тих, хто кепкував з Apple за відсутність зарядки в комплекті, але зараз сама збирається піти тим же шляхом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.