iPhone 12 Pro підтримує унікальний режим зйомки, якому не має аналогів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні Apple випустила новий рекламний ролик iPhone 12 Pro під назвою «Створюйте фільми, схожі на фільми». Рекламний ролик, який триває хвилину, показує кінематографістів-аматорів, що знімають свої фільми на iPhone 12 Pro. Apple називає iPhone 12 Pro одним з кращих мобільних телефонів для створення відеороликів, а також заявляє, що камера iPhone 12 Pro – єдина, яка може знімати, редагувати і відтворювати відео з розширеним динамічним діапазоном Dolby Vision.

Люди в ролику створюють вражаючі сцени при обмеженому бюджеті, використовуючи такі предмети, як візок, скейтборд і вудочка. Користувачі можуть обрізати відео на iPhone і сповільнювати обрані частини роликів.

iPhone 12 Pro і майбутній iPhone 12 Pro Max оснащені ширококутними, надширококутним і датчиками камери. Реалізована підтримка запису відео HDR з Dolby Vision до 60 кадрів в секунду, а також 4K зі швидкістю 24 кадри в секунду, 30 кадрів в секунду або 60 кадрів в секунду. Під час запису відео 4K ви можете робити фотографії роздільної здатності 8 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.