В нових iPhone 12 виявлено несподівану проблему

В нових iPhone 12 виявлено несподівану проблему

Як повідомляє іноземне видання MyDrivers, в серії iPhone 12 виявилося кілька неочікуваних проблем. Крім того, що з корпусу майже моментально облазить фарба, пристрій дуже незручно тримати – його крї буквально “ріжуть” долоню.

В нових iPhone 12 виявлено несподівану проблему

З випуском iPhone 12 компанія Apple вирішила повернутися до дизайну iPhone 4 і відмовилася від закруглених граней на користь повністю плоских. Дизайнери і інженери не врахували один дуже важливий момент: оскільки габарити смартфонів значно збільшилися, тепер доводиться докладати більше зусиль, щоб утримати пристрій в руці.

У китайській соцмережі Weibo з’явилися фотографії рук власника iPhone 12. Він настільки сильно стискав свій смартфон, що на пальцях і долоні залишилися невеликі гематоми і порізи. Деякі коментатори поставилися до цього інциденту скептично. Вони пишуть, що у людини занадто ніжна шкіра, і взагалі незрозуміло, навіщо потрібно здавлювати корпус, якщо це завдає не те, що дискомфорт, а навіть біль. Частина користувачів взагалі сумніваються, що смартфоном навіть з таким дизайном можна порізатися.

Природно, якщо послабити хватку, такі порізи не залишаться. Крім того, можна помістити смартфон в м’який силіконовий чохол з округлими краями – тоді користуватися ним буде так само комфортно, як айфоном попередніх поколінь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я