Apple iPhone 12 успадкував «болячку» старого iPhone 5 (фото)

Одна з головних відмінностей iPhone 12 від торішніх моделей став оновлений дизайн з плоскими гранями. Зовні нові смартфони нагадують щось середнє між iPhone 4 і 5. Як з’ясувалося, «дванадцятки» успадкували від старих моделей не тільки знайомий дизайн, а й проблеми. 

Деякі користувачі можуть пам’ятати, що у iPhone 5 була проблема із фарбою що стирається на скошених краях рамки. Особливо актуально це виявилося для моделі темного кольору. Судячи з усього, новий iPhone 12 має таку ж «фішку». Один з китайських блогерів під час відвідин місцевого магазину Apple Store зауважив, що у вторинного зразка iPhone 12 синього кольору всього через кілька днів уже в багатьох місцях облізла фарба на рамці. Відчуття, ніби смартфон кілька разів впав. 

Блогер припустив, що iPhone втратив свій вигляд, так як безліч людей встигли помацати його в магазині, що в будь-якому випадку здається досить дивним. Подібних скарг від реальних власників поки не надходило. Втім, смартфон тільки минулої п’ятниці надійшов у продаж. 

З несподіваною проблемою зіткнувся інсайдер і співробітник видання Android Police Макс Вейнбах. Він розповів в Twitter , що користувався новим iPhone 12 Pro і в якийсь момент поклав його екраном вниз на стіл. Тоді він побачив, що скло навколо блоку основної камери тріснуте. За його словами, апарат не падав і не бився. При цьому в службі підтримки Apple негайно погодилися поміняти пристрій на нове.

Варто зазначити, що подібне вже траплялося з iPhone X, у якого без будь-яких причин тріскалося скло, що захищає подвійну камеру. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я