Смартфон Xiaomi швидко втрачають заряд батареї після установки MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Все більше користувачів почали повідомляти про проблеми з аномально швидким розрядом батареї після установки MIUI 12. На те, що смартфони втрачають розряд занадто швидко поскаржилися власники Redmi Note 8, Xiaomi Mi 9 і Poco F1.

Багато хто вважає, що негативний вплив на час автономної роботи справила саме фірмова оболонка MIUI 12, а не природний знос батареї або щось інше. Адже проблема проявила себе після установки оновлення.

Скарги користувачів почали з’являтися на різних форумах і якщо оперувати їх кількістю, то не можна сказати, що вона широко поширена. Цілий ряд користувачів не помітили того, що акумулятор швидко втрачає заряд після установки MIUI 12. Але є і ті, хто навпаки зазначає підвищення автономності роботи пристроїв з приходом MIUI 12. Про підвищення тривалості роботи повідомляють власники Xiaomi Mi 9T Pro і Xiaomi Mi 8 SE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про те, що проблема існує, Xiaomi знає. Один з модераторів спільноти Mi Community заявив про те, що вони знають про те, що MIUI 12 неабияк витрачає заряд батареї. Він висловив упевненість, що проблему вирішать в найближчому оновленні. На даному етапі, щоб уникнути аномально швидкого розряду батареї, цілий ряд користувачів вдалися до скидання пристроїв до заводських налаштувань, а також відкалібрувати акумулятор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.