Xiaomi визнала серйозну проблему в MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що MIUI 12 приносить в інтерфейс багато нововведень, практично всі збірки отримують негативні коментарі від користувачів після деякого часу. Найчастіше Xiaomi вирішує масові недоліки оболонки досить оперативно, але деякі баги притаманні виходять оновлень буквально з моменту релізу. Мова про регулярні скарги стосовно зменшення автономності після установки свіжої прошивки.

До речі кажучи, виявляються проблеми в основному мають індивідуальний характер. Тобто, причиною виникає баги стають певні обставини властиві, наприклад, окремим модельному ряду. Однак зменшення часу роботи від акумулятора чомусь помічають власники майже всіх смартфонів Xiaomi протягом півроку. На думку адміністраторів форуму виробника, часто в цьому винні самі користувачі.

Фахівці не радять експериментувати з ручними установками оновлень MIUI 12. Бувають випадки, що глобальну версію ставлять на європейську, китайську на російську, а потім скаржаться на зниження автономності. Справа в тому, що ця помилка і так є головною «виразкою» розробників, а у випадку з установками несумісних збірок цей баг посилюється ще більше. До речі, позбавлення пристроїв з MIUI 12 від «хрон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.