Samsung Galaxy A02s на платформі Snapdragon 450 протестували в Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони серії Samsung Galaxy A багато в чому орієнтовані на бюджетний і доступний сегменти. Південнокорейська компанія працює над останнім доповненням – Samsung Galaxy A02s. Фактично, Samsung Galaxy A02 і Galaxy A02s були помічені в списку Geekbench, що розкрило кілька ключових деталей.

Samsung Galaxy A02s з’явився на Geekbench

Оскільки і Samsung Galaxy A02s, і Galaxy A02 були помічені на Geekbench, в звітах передбачається, що Galaxy A02s може бути вищим варіантом. Спочатку виявлений MySmartPrice, звіт Geekbench показує 3 ГБ оперативної пам’яті з номером моделі SM-A025G. З іншого боку, стандартний Galaxy A02 був помічений під номером моделі SM-A025GF.

Якщо вдаватися в подробиці, Samsung Galaxy A02s, схоже, оснащений материнською платою під назвою «QC_Reference_Phone», що натякає на триваючу розробку. У той же час деталі вихідного коду в лістингу показали, що майбутній телефон буде працювати на чіпсеті Snapdragon 450 в парі з графічним процесором Adreno 506.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі з інших перерахованих деталей показують, що прийдешні Samsung Galaxy A02s будуть працювати під управлінням Android 10 з коробки. З огляду на те, що Android 11 вже запущений, це може бути невеликим недоліком. Наскільки нам відомо, Samsung може надати оновлення Android 11 для нового телефону.

Samsung Galaxy A02s: чого очікувати

Крім цих факторів, про Samsung Galaxy A02s більше нічого не відомо. Відзначимо, що Samsung Galaxy A02 і Galaxy A02s – не єдині пристрої, які нещодавно отримали сертифікат Bluetooth. Майбутній Galaxy M02 також був помічений на сайті сертифікації. Це означає, що компанія може випустити всі три смартфона приблизно в один час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.