Samsung готує до випуску другий бюджетний смартфон Galaxy F

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung розпочала розробку нового бюджетного смартфона, який стане вже другим дешевим пристроєм в лінійці Galaxy F. Інформацію оприлюднив портал SamMobile.

Смартфон з’явився на сайтах патентних бюро під кодовою назвою SM-F127G. За даними інсайдерів в компанії, зовні пристрій буде нагадувати Galaxy F41, але отримає трохи більший дисплей на 6,4 дюйма. Як процесор для смартфона заявлений Exynos 9611, встановлюваний разом з 8 гігабайтами оперативної пам’яті. Обсяг внутрішньої пам′яті при цьому складе 64 і 128 гігабайт в залежності від варіації.

На задній панелі нового пристрою серії Galaxy F розміститься блок камери з трьома об’єктивами на 64, 8 і 5 мегапікселів відповідно. За попередніми даними, смартфон може отримати назву Galaxy F12 або Galaxy F12s. У модельному ряду він буде розташовуватися нижче Galaxy F41. Офіційна інформація про технічні характеристики поки не була оприлюднена.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з опису, ціна нового смартфона не буде перевищувати 150 доларів. За інформацією SamMobile, модель з’явиться в продажу в кінці поточного року або на початку наступного. Все буде залежати від успіху представленого раніше Galaxy F41.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.