Xiaomi Mi Mix 4 може стати складним смартфоном з камерою-слайдером

У нещодавно виявленому патенті Xiaomi зображений інтригуючий пристрій з дизайном, який буде добре вписуватися в майбутній Mi Mix 4 (або Mi Mix 2021) завдяки комбінації складаний технології та механізму слайдера. Схоже, що Xiaomi продовжує роботу над створенням складного смартфона, який, ймовірно, буде мати зовнішній додатковий дисплей.

На жаль, Xiaomi Mi Mix 4 поки не побачив світ, і малоймовірно, що пристрій буде випущено до кінця 2020 року. Згідно з чутками Mi Mix 4 знаходиться в розробці, але його форма залишається повною загадкою. Лінія Xiaomi Mi Mix відома застосуванням інноваційних рішень: Mi Mix 3 має повністю інтегровану камеру-слайдер. Інший недавній патент Xiaomi породив чутки про те, що компанія схиляється в бік масового виробництва складного телефону. А що, якщо Xiaomi об’єднає обидві технології в одному смартфоні?

Патент, поданий Xiaomi і наданий LetsGoDigital, описує такого «міфічного звіра». Патент включає в себе естетику телефону-слайдера з Mi Mix 3, але також має повністю складну форму. У складних телефонів явно є майбутнє, і цілком ймовірно, що Xiaomi в результаті покаже цікавий складаний телефон. На наведених патентних кресленнях показаний дисплей всередині, а також додатковий екран зовні. Скользящий механізм інтегрований у зовнішній додатковий дисплей, що дозволяє при необхідності розкрити систему селф-камери.

Звичайно, патенти приходять і йдуть, але якщо даний патент виявиться Xiaomi Mi Mix 4 / Mi Mix 2021, то ми побачимо вкрай цікавий смартфон. Компанія Xiaomi тестує різні моделі складних пристроїв, згідно з інформацією, наданою надійним тіпстером Digital Chat Station. І судячи зі слів тіпстера, Xiaomi готує щось дійсно цікаве.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.