В мережі з′явився патент розкладачки Huawei 5G

Кілька днів тому з’явився патент на ще один складаний смартфон від Huawei. За наявними даними, Huawei розробляє відносно дешевий телефон з відкидною верхньою і нижньою частиною, який має подвійні задні камери. Складаний телефон Huawei 5G виконаний у формі розкладачки і являє собою молодшу версію Mate X.

На задній панелі є невеликий додатковий екран, схожий на половину екрану задньої панелі Huawei Mate X. Однак цей екран має менше співвідношення екрану до корпусу. Також там розташована камера. Можливо, що селфі-камера відсутня або розташована під основним екраном.

Це не перший випадок, коли Huawei отримує патент на смартфон-розкладачку. У липні цього року був зареєстрований аналогічний патент на розкладачку Huawei. Однак на цей раз вторинний екран набагато більше.

Цей складаний телефон має відносно великий дисплей. Поруч з екраном кришки видно подвійну камера. Це також єдині видимі камери в цій моделі телефону. У відкритому стані у нього дуже довгий і вузький екран. Ніяких вирізів для камери не видно. Huawei може оснастити цей складаний телефон камерою під екраном.

Петля відмінно лягає в корпус при повністю відкритому телефоні. У складеному стані апарат акуратно закривається. З лівого боку видно дві фізичні кнопки, швидше за все, кнопки регулювання гучності. Крім того, з правого боку вбудована кнопка включення. Як не дивно, на зображеннях не видно підключення USB-C, мікрофона і / або динаміка.

За словами надійного блогера Weibo @digitalchatstation, наступний складаний телефон Huawei 5G матиме складаний дизайн, аналогічний Galaxy Fold від Samsung. Однак офіційного підтвердження цієї інформації немає. Крім того, у Huawei в даний час є проблеми з чіпами Kirin 9000, тому ми не можемо бути впевнені, що компанія випустить більше складних телефонів. Ланцюжок поставок компанії порушена через заборону США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.