Samsung представила нові рінгтони для смартфонів Galaxy

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Людям подобається самовиражатися за допомогою рингтонів з моменту появи мобільних телефонів. Внутрішні дані Samsung вказують, що ця тенденція зберігається і сьогодні: більше 50 відсотків користувачів Galaxy використовують персоналізовані мелодії дзвінка.

Крім візуальних поліпшень в оболонці One UI, пристрої Galaxy Note20, Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip і Galaxy S20 FE пропонують вдосконалену звукову палітру, яка включає 10 нових мелодій, спеціально виконаних професіональними класичними і джазовими музикантами з усього світу.

Від звуків сповіщень до сигналів будильника – UX-дизайнери Samsung розробили ритмічні малюнки і мелодії для пристроїв таким чином, щоб відображати чотири теми, які були вперше представлені в серії Galaxy S20: Galaxy, Retro, Fun і Calm.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для Galaxy Note 20 і Galaxy Z Fold 2 компанія додала п’ять оригінальних джазових і п’ять класичних мелодій з тематикою Calm.

Для запису класичних мелодій Samsung запросила досвідчених музикантів з консерваторій Південної Кореї, а для створення джазових композицій була зібрана група відзначених нагородами музикантів і композиторів з США. У нових записах звучать такі інструменти, як рояль, флюгельгорн і навіть арфа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.