Дату анонсу і нові зображення Redmi K30S злили в мережу

Колекція неофіційних публікацій, присвячених смартфону Redmi K30S, поповнилася кількома тизерами пристрої, що з’явилися в соціальній мережі Weibo. Автори постів не тільки повідомили очікувану дату презентації флагманського гаджета, але і розкрили нові подробиці про його технічні особливості.

За запевненням китайських інформаторів, Redmi представить свій новий флагман вже 27 жовтня. Судячи з супровідним текстом на розміщених в мережі банерах, апарат буде побудований на базі мобільної платформи Snapdragon 865, отримає 144-герцовий дисплей і акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки. На тильній стороні пристрою розміститься основна камера з максимальною роздільною здатністю 64 Мп.

Згідно з раніше опублікованими даними регулятора TENAA, Redmi K30S буде оснащений 6,67-дюймовим екраном з роздільною здатністю Full HD + – судячи по боковому розташуванню сканера відбитків пальців, мова про IPS-матриці. Апарату також приписують до 12 ГБ оперативної пам’яті і накопичувач об’ємом до 512 ГБ в різних конфігураціях.

Redmi поки офіційно не підтвердила дату презентації новинки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.