Android-аналогів iPhone 12 mini не існує: Apple домінує в цьому сегменті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий китайський інсайдер Digital Chat Station стверджує, що китайські виробники не працюють над компактними Android-смартфонами з невеликими екранами. За його словами, вартість розробки компактних Android-смартфонів може виявитися занадто високою, крім того, для цього будуть потрібні модифіковані виробничі лінії.

Джерело наводить як приклад iPhone 12 mini. Apple довелося прикласти максимум зусиль, щоб створити цей смартфон. Справа в тому, що нестандартні комплектуючі: екран, акумулятор, шлейфи та інші компоненти, незважаючи на зменшений розмір, збільшують вартість виробництва сильніше, ніж при використанні стандартних елементів.

Digital Chat Station стверджує, що ринковий попит на компактні смартфони сьогодні дуже низький, тому і прибуток буде аналогічним. В сучасних умовах в цьому напрямку може досягти успіху тільки Apple, вважає інсайдер. Раніше генеральний менеджер Redmi і виконавчий директор Xiaomi Лу Вейбінг (Lu Weibing) натякнув, що Redmi розглядає можливість випуску смартфона, який стане гідною відповіддю iPhone 12 mini. Він відразу попередив, що при цьому доведеться пожертвувати ємністю акумулятора і автономністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.