Завдяки новій технології Xiaomi можна повністю зарядити телефон за 19 хвилин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi представила нову бездротову зарядку, яка, за словами розробників, може повністю зарядити акумулятор смартфона менш ніж за 20 хвилин. Ця технологія називається Mi 80 Вт і вона ще не з’явилася ні на одному смартфоні. Компанія заявляє, що ця бездротова зарядка значно випереджає інші бренди смартфонів, такі як Samsung, Apple і Huawei.

Завдяки новій технології Xiaomi можна повністю зарядити телефон за 19 хвилин

Повідомляється, що дана технологія все ще перебуває на стадії розробок і поки не готова до повноцінного впровадження на пристрої. «Xiaomi прагне забезпечити безперебійну роботу в умовах масового використання», – зазначив представник компанії.

Потужність бездротових зарядних пристроїв вимірюється у ватах (Вт), а потужність від 18 Вт вважається найшвидшою. Варто відзначити, що компанія завжди намагається вдосконалити технології зарядки. У серпні вийшла бездротова зарядка Xiaomi потужністю 50 Вт, яка використовувалася в смартфоні Mi 10 Ultra. Вона забезпечує повну зарядку акумулятора пристрою ємністю 4500 мАг за 40 хвилин і є найшвидшою бездротовою зарядкою на ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.