В Україні офіційно представили потужний смартфон середнього класу Realme 7 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme нарешті порадувала українських шанувальників девайсом, анонс якого за межами України відбувся ще в минулому місяці – Realme 7 Pro. Щоправда, якщо передзамовлення новинки в Європі почалося лише минулого тижня, а в продаж смартфон надійшло ось-ось, то в Україні між анонсом і релізом пройшло помітно менше часу.

В Україні офіційно представили потужний смартфон середнього класу Realme 7 Pro
Відзначимо, що “всередині” Realme 7 Pro у версії для України максимально схожий на європейську версію, тобто в пристрої є NFC-модуль. В основу ж ґаджету ліг середнього сегменту процесор Snapdragon 720G, 8 Гб оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті.

Також пристрій оснастили великим 6.4-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм і акумулятором ємністю 4,500 мАг. Є і підтримка швидкої провідної зарядки потужністю 65 Вт, вона заряджає смартфон від 0 до 100% за 34 хвилини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера Realme 7 Pro представлена ​​квадромодулем на 64, 8, 2 і 2 Мп. Фронтальна камера розташувалася в отворі прямо в дисплеї і отримала роздільну здатність 32 Мп.

Прямо з коробки девайс буде працювати на базі Android 10 з передвстановленою оболонкою Realme UI. У листопаді очікується оновлення до Android 11 і Realme UI 2.0.

Старт продажів Realme 7 Pro намічений на 20 жовтня 2020 року ціною 8 999 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.