Samsung працює над смартфоном з гнучким екраном, який випадає з корпусу: вже є перші фотографії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung розробляє телефон з гнучким дисплеєм, який може висуватися з корпусу, дозволяючи смартфону формувати резонансну камеру для підвищення гучності та якості звуку. У лютому цього року Samsung Electronics подала до Світового відомства інтелектуальної власності патент на «Електронний пристрій з розширюваним внутрішнім простором». Документація обсягом 35 сторінок була опублікована 15 жовтня 2020 року.

Корпус телефону складається з передньої і задньої панелі, між якими розміщені всі компоненти. Прямо під передньою панеллю розміщені один або кілька динаміків, а також мікрофон, модуль фронтальної камери і різні датчики. Ці компоненти можуть переміщатися разом з передньою панеллю і гнучким екраном. Верхня частина екрана може висуватися – це створює додатковий простір для звукового обладнання всередині корпусу. У документації згадується використання пластикового полімерного дисплея, як в Samsung Galaxy Fold, але в підсумку Samsung може вибрати й інший екран.

Динаміки розміщені поруч з боків у верхній частині смартфона. Також, згідно з патентом, в смартфоні повинен бути встановлений охолоджуючий вентилятор. Крім того, сенсорний екран повинен підтримувати управління за допомогою стилуса. Давно ходять чутки про те, що Samsung планує додати підтримку стилуса в серію Galaxy S.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.