Аналітики вважають, що Apple не вдалося вразити користувачів новими iPhone 12 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple не змогла вразити користувачів новими iPhone 12 Pro і 12 Pro Pro Max настільки, щоб змусити їх купувати смартфони. Відповідну думку озвучили аналітики з UBS.

Згідно з прогнозами експертів, на нові iPhone доведеться всього 25% від сумарного обсягу поставок мобільних пристроїв від Apple. Компанії не вдалося переконати аудиторію, що їй дійсно потрібні 12 Pro і 12 Pro Pro Max. Дебют смартфонів відбувся на минулому тижні, це iPhone 12 mini з діагоналлю 5,4 дюйма, 6,1-дюймовий і 6,7-дюймові варіанти. Всі девайси оснащені Apple A14 Bionic і підтримують 5G. 12 Pro Pro Max отримав найбільший в історії компанії датчик зображення, що має поліпшений телеоб’єктив. Топові версії смартфонів роблять більш якісні портретні фото за рахунок лазерного далекоміра, що актуально при слабкому освітленні.

Хоча такі нововведення в плані камери припадуть до душі блогерам і ентузіастам, для рядових користувачів аргумент на користь нових “яблучних” смартфонів слабкий, вважають аналітики з Deutsche Bank. Фахівці з UBS згодні з тим, що більше пам’яті і камера краще навряд чи змусять користувачів витрачати більше тисячі доларів на топові iPhone 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.