Xiaomi підніме ціни на свої смартфони

Xiaomi підніме ціни на свої смартфони

Останнім часом приходить дуже багато негативних новин з катівень компанії Xiaomi. На жаль, сьогоднішній день не став винятком.

Крім того, що фінансовий блок Xiaomi планує істотно скоротити витрати на розробку і підтримку свого програмного забезпечення, товариші мають намір підвищити ціну на смартфони, що вже робили деякий час назад. Багато хто скаже, що це божевілля якесь. Однак, цьому є обгрунтування. Зараз дуже великі проблеми у Huawei, а Xiaomi планує викупити частину бізнесу у колись лідера індустрії, який став жертвою торгової війни між КНР і США. Для того, щоб зробити викуп частки потрібні великі кошти, які потрібно буквально висмикнути з бізнесу.

Таким чином, витрати, де це тільки можливо будуть скорочені, а ціни зростуть. За фактом, та ж Apple ціни підняла на презентації, яку провела пару днів назад, про це ми повідомляли на рулсмарте, але це пов’язано з економічною ситуацією в світі. З цих міркувань, в тому числі доведеться коригувати плани і Xiaomi. Складається складна ситуація, коли Xiaomi доведеться виділяти гроші на викуп частки у Huawei в кризовий час для самої ж себе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.