Xiaomi оновила ще 6 смартфонів до MIUI 12

Xiaomi оновила ще 6 смартфонів до MIUI 12
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні стало відомо, що ще 6 смартфонів компанії Xiaomi отримали свіжу прошивку MIUI 12. Розробник планомірно і наполегливо продовжує роботу по переходу на нову версію користувальницького інтерфейсу.

Власники “майже флагмана” минулого покоління Xiaomi Mi 10 з Індії нарешті отримали апдейт v12.0.3.0.QJBINXM. На MIUI 12 переходять нинішні флагмани Mi 10T і Mi 10T Pro з європейському регіоні, для них випущена прошивка v12.0.6.0.QJDEUXM. Не забуває виробник і про більш доступні апарати, 3 смартфона Redmi отримали нову прошивку. Йдеться про українських користувачів ультрабюджетного смартфона Redmi 9A, власників Redmi К30 4G з Китаю, а також жителів Туреччини володіють Redmi Note 9S.

І хоча прошивки вже доступні на офіційному форумі Xiaomi, ми настійно рекомендуємо дочекатися “оновлення по повітрю”, в якому повинні бути усунені всі дрібні недоліки, а сам процес оновлення стане набагато простіше, ніж метушня з прошивкою вручну. Як і на інших смартфонах з MIUI 12, нас чекає оновлена ​​і поліпшена темна тема, прокачаних анімація і безліч інших поліпшень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.