П’ять китайських смартфонів які кращі за iPhone 12

П'ять китайських смартфонів які кращі за iPhone 12
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові iPhone 12, офіційний дебют яких відбувся 13 жовтня, розбурхали скупих українську публіку неймовірною ціною. За найбільш «просунутий» варіант девайса в версії Pro Мах середньостатистичному «пересiчного» доведеться викласти піврічну зарплату (₴ 51 425). Найдешевша версія mini обійдеться в ₴ 25 700. Телефон в базовому виконанні з самої скромної пам’яттю варто ₴ 29 384. У цьому огляді будемо говорити про конкурентів «яблучних» девайсів з Азії, порівнянних з айфона за характеристиками / якості / ціною.

Samsung Galaxy S20 FE

Переваги Galaxy S20 FE: 3-модульна камера, більш продуктивний 120-гігагерцевий екран, вдвічі більший обсяг пам’яті в базовій версії (128 Гб проти 64 Гб) і наявність в комплекті швидкої зарядки.

Переваги IPhone 12 в базовому виконанні – більш «просунутий» 5-нанометровий техпроцес.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За ціною переваги на боці S20 FE (-800 долл в порівнянні в базовою версією «дванадцятки»).

Samsung Galaxy S10

Ця модель південнокорейського бренду цікава любителям сучасних компактних пристроїв «а-ля iPhone 12 mini». Всі інші андроїд-девайси, за винятком хіба що Sony Xperia 5 II, відрізняються зайвим гігантизм (наближені до планшетів розміри роблять пристрої незручними для носіння в кишенях джинсів).

Вищезгаданий телефон Sony, на відміну від Galaxy S10, не може похвалитися видатними можливостями. Більшість же характеристик південнокорейського смартфона цілком співпадають з характеристиками «яблучного» mini. При цьому ціна вийшов рік тому «корейця» набагато нижче за цілком очевидним причин.

iPhone 11 Pro

Старший побратим «дванадцятки» може похвалитися кращою камерою і нормальної комплектацією (у базовий набір входить дротова гарнітура EarPods укупі з адаптером живлення на 18W).

Можливості pro-версії попереднього покоління і базового варіанту новинки в цілому співпадають. При цьому ціна «застарілого» девайса суттєво нижче, підтвердженням чого є дедалі частіші після прем’єри iPhone 12 знижки у вітчизняних рітейлерів. Так, в перші години після презентації новинок вартість «одинадцятки» звалилася до менш ніж 600 доларів (близько ₴ 17 000).

Huawei P40 Pro

Цей варіант – справжня знахідка для хейткрів операційної системи Android. Американські санкції проти китайського інтернет-гіганта змусили того активізувати роботи над створенням власної оболонки, яка отримала ім’я HarmonyOS. Друга версія прошивки з цифрами 2.0 в назві вийшла в світ близько місяця тому.

Сервіси «Гугл» в смартфонах Huawei благополучно замінені власними аналогами, а фірмовий магазин додатків став третім в світі за обсягом пропонованого контенту. Крім того, багато розробників активно мігрують в бік китайського бренду завдяки численним пільгам (нульовий і близький до нульового збір за продані через AppGallery програми, ігри та програми).

Вартість Р40 Pro в гривнях, залежно від версії девайса, варіюється в межах ₴ 27 000-29 000.

OnePlus 8 Pro

Встановлений в «топовій» версії пристрою один з найбільш продуктивних процесорів сучасності Snapdragon 865 забезпечують смартфону близьку до фантастики продуктивність, підтвердженням чого є регулярне потрапляння OnePlus 8 Pro в ТОП-10 рейтингів «АнТуТу» . Якість зйомки у цього гаджета також на найвищому рівні. І все це – за відносно скромну плату в ₴ 23 000.

Єдиний «мінус» OnePlus 8 Pro – величезний екран на 6,76 “.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.