Смартфони

Експерти рекомендують не поспішати з замовленням iPhone 12

Share

Компанія Apple вчора офіційно запустила можливість оформлення попереднього замовлення свого нового мобільного флагмана iPhone 12 і його розширеної версії iPhone 12 Pro – хоча сам пристрій планується до релізу через тиждень, 23 жовтня. Незважаючи на те, що компанія Apple непогано постаралася в цьому році щодо презентації свого пристрою, зробивши ставку на концептуально новий дизайн і суттєві технічні відмінності всередині, багато експертів і уважні користувачі продовжують критикувати Apple щодо того, що вона навряд чи зможе представити своїм шанувальникам щось концептуально інше, ніж те, що ми могли бачити в минулому і позаминулому році.

Звичайно, новий iPhone 12 зазнав деяких приємні зміни в плані свого технічного дизайну – зокрема, запозичень кілька більш округлені і витончені кути основної конструкції, трохи більше подовжений і тонкий дисплей, а також похвалившись зрослим вибором того чи іншого поєднання кольорів, яке тільки захоче користувач .

Але, за великим рахунком, основні відмінності між новим і старими флагманами на цьому і закінчується, і, як вважає значна частина експертів мобільної індустрії, у Apple в кінці цього року менше шансів серйозно здивувати своїх шанувальників і нових потенційних покупців, ніж в минулому році. З іншого боку, інженери і програмісти компанії Apple раз у раз нагадують громадськості про те, що вони роблять помітну ставку на поліпшення роботи деяких своїх пропрієтарних технологій в контексті операційної системи iOS, що має в теорії зробити новий iPhone 12 ще більш відповідним для бізнес-користувачів і мобільних ентузіастів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але і це заяви вже звучать дещо менш переконливим чином, оскільки раніше компанія Apple так і не представила скільки-небудь переконливих доказів того, що її новий мобільний пристрій в лінійці iPhone є чимось абсолютно новим. Втім, є ймовірність того, що вже під час самого релізу пристрою ми зможемо споглядати щось дійсно унікальне, хоча б з того чи іншого технічного аспекту. Що стосується попереднього замовлення, то експерти радять не поспішати з цим рішенням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung Galaxy A53 отримав урізану версію One UI 6.1

    Компанія Samsung почала поширювати оновлення фірмової оболонки One UI 6.1 для смартфонів Galaxy A53. Прошивка…

    19.05.2024

    Названо 10 найлегших для злому чотиризначних паролів

    Існує 10 000 можливих комбінацій для 4-значного пароля, але люди зазвичай використовують найпопулярніші PIN-коди, а…

    19.05.2024

    Як поліпшити Wi-Fi сигнал домашнього роутера за п’ять хвилин

    Щоб забезпечити надійне та стабільне підключення Wi-Fi у вашому домі, необхідно враховувати кілька важливих факторів.…

    19.05.2024

    Компанія Ayaneo представила міні-ПК у стилі Macintosh

    Компанія Ayano представила на ринку новий міні-ПК. Ayaneo AM01S оснащений процесором AMD Ryzen7 8845hs або…

    19.05.2024

    Спецслужби назвали соціальні мережі, які становлять загрозу національній безпеці України

    Противник активно проводить психологічні операції проти України за допомогою tiktok. Розвідка також бачить загрози національній…

    19.05.2024

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024